Inner Circle

Inner Circle

Nie je deň aby sme nepremýšľali nad tým, ako byť ešte efektívnejší a vy ešte spokojnejší. Jedného dňa nám napadlo ako zaručene ešte viac prevýšiť vaše očakávania. Vďaka tomu, že poznáme mnoho procesov spoločnosti, s ktorými spolupracujeme a detailne poznáme procesy spoločností, ktoré spravujeme, dokážeme dokonalo nastaviť spoluprácu medzi našimi klientmi. Vytvorili sme pre vás projekt Inner Circle, ktorý spočíva v prepájaní vás, našich klientov. Či už ide o komplexnú správu spoločnosti alebo iba o jednorazový projekt, myslíme na vás a vaším súhlasom vás zakomponujeme do už existujúceho kruhu prípadne do nového kruhu. Vaša spoločnosť môže byť súčasne v niekoľkých kruhoch podľa toho ako zapadne do konceptu daného kruhu.

Prvý „kruh“ v Inner Circle s názvom Panteon prepája spoločnosti ako NICE stav, P.J.P. Group, Amalthea, Gatograsso a zopár externých firiem. Spolupráca medzi týmito spoločnosťami je priam ukážková. P.J.P. Group a NICE stav sa venujú developerským stavebným činnostiam, zatiaľ čo ostatné spoločnosti sa venujú zariaďovaniu interiéru či už nábytkom na mieru alebo sériovým tovarom. Takto sa spoločnosti navzájom dokonale dopĺňajú a zabezpečia záujemcom o nehnuteľnosť všetky ich predstavy o vysnívanom bývaní bez starostí.

Vzájomná spolupráca spoločností zaisťuje lepšiu konkurencieschopnosť, prináša viac objednávok, predaného tovaru či služieb. Tieto spolupráce vytvárame, zabezpečujeme a dohliadame na nich, vďaka čomu sa pre našich klientov jedná o skutočne nenáročný proces, či už ide o výstavbu rodinného domu, bytovky alebo celej ulice.

Dávame záujemcom o nehnuteľnosti možnosť si zvoliť či majú záujem si dokončovacie práce a zariaďovanie interiéru spraviť na vlastnú päsť, alebo získajú na nehnuteľnosť zvýhodnenú cenu a všetky dokončovacie práce a zariadenie domácnosti vykoná Panteon. Inak povedané, klient dostane 3D návrh interiéru s konzultáciou, aby sme presne dosiahli jeho predstavu a túžby. Po odsúhlasení sa celý Panteon dá do pohybu a klientovi odpadnú hodiny a hodiny chodenia po obchodoch a naháňania termínov nie jednej spoločnosti.

„Kruh“ Panteon pôsobí svojím spôsobom ako samostatná „spoločnosť“, ktorej súčasťou sú všetky zúčastnené spoločnosti ako členovia kruhu Panteon. Po úspešnom ukončení projektu (napr.: výstavba, dokončenie, či zariadenie domu) je zisk Panteonu rozdelený spravodlivo medzi všetkých členov. Avšak nastavenia kruhov môžu byť rôzne, a to závisí od vzájomnej dohody členov nového kruhu. Jednotlivé kruhy sú vytvorené na mieru s cieľom vytvoriť efektívnejšie spolupráce medzi spoločnosťami.